Pannacotta med mjölk- och vit choklad

Detta recept har jag hittat av Linus som vann "Hela Sverige bakar 2015" Gott gott.....
Tid: 6-8 timmar 8-10 port
Mjölkchokladpannacotta
1,5 Gelatinblad
250 g Mjölkchoklad
5 dl Vispgrädde
* Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
* Hacka chokladen och lägg i en skål.
* Värm gräden i en kastrull och häll den över chokladen.
Rör till en len smet och tillsätt därefter gelatinbladen.
* Häll smeten i exempelvis vinglas och luta dem ner. Pröva att bulla upp en kökshandduk att luta glasen mot.
* Ställ i kylskåpet i 3-4 timmar.
Vit chokladpanacotta
2 Gelatinblad
150 g Vit choklad
3 dl Vispgrädde
* Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
* Hacka chokladen och lägg i en skål.
* Värm grädden i en kastrul och häll över chokladen.
Rör till en len smet och tillsätt därefter gelatinbladen.
* Häll den åt motsatta hållet i vinglaset med mjölkchokladpannacotta och luta ner det.
Ställ kallt i 3-4 timmar.
Servera hallon eller annan frukt till.
LYCKA TILL!