Kantarell & Köttfärspaj!

Detta är en super god köttfärspaj som går hem hos alla, åtminstone hos min familj och vänner.
Grund receptet är från Tina Nordströms kokbok "Jättegott Tina" men jag brukar krydda den med Tacokrydda för att få mer smak på den. Något som jag tagit efter av mina söner.
Tinas recept är på blandfärs men jag brukar ta nöt- eller älg färs. Sen gör jag alltid en dubbel sats så man kan frysa in lite tills man behöver något snabbt att äta.
Jag använder alltid denna pajdegen då jag gör mat paj.
Nu ska ni få receptet.
Kantarell- och köttfärspaj! 4-6 port
Pajdeg:
50 g Rumstempererat Smör
4 dl Vetemjöl
1 1/2 dl Mjölk
2 tsk Bakpulver
Fyllning:
1/2 l Kantareller
2 Gula Lökar (Purjolök går också bra)
2-4 Vitlöksklyftor
Olja till stekning
500 g Nöt- eller Älg (Blandfärs= fläsk & nöt/älg)
Tacokrydda, salt & peppar
Täcke:
5 dl Turkisk yoghurt eller Crème fraiche (lätt varianten funkar också)
4 msk Majonnäs (eller lätt majonnäs)
4 dl Riven ost
Pajdeg
* Sätt ugnen på 200 grader.
* Blanda alla ingredienser till degen i en matberedare till en smidig deg.
* Kavla ut degen på ett mjölat bakbord och klä en pajform (24 cm) med den.
Fyllning
* Skala och hacka löken.
* Häll olja i en stekpanna och stek på löken & svamp tills de fått lite färg.
* Tillsätt köttfärsen och pressa i vitlöken bryn tills det fått en fin färg.
* Smaka av med tacokrydda, salt & peppar efter egen smak.
* Lägg fyllningen i det ogräddade pajskalet.
Täcke
* Blanda Turkisk yoghurt och majonnäs i en skål. Bred blandningen över Köttfärsfyllningen.
* Toppa med rivna osten och grädda pajen i ugnen 20-30 minuter.
Servera med en god sallad.
Lycka till och hoppas ni kommer att gilla den.