Nötrullader!

Mina köttrullader brukar vara populära. Jag varierar fyllningen gång till gång, man kan ta vad man gillar.
Åter igen är måtten på ett ungefär.
Till receptet;
Köttrullader! 4-port
8 skivor lövbiff (nötkött el älgkött)
1 burk Färskost med vitlök el ört smak, (Ta den smak man själv vill ha)
8 skivor Lufttorkad Skinka
5-10 dl Vatten
1-2 Buljongtärningar, kött
5 dl Grädde, (visp- el matlagningsgrädde)
Lite Soja
(Redning: 1 msk vetemjöl & 2 dl vatten)
* Lägg köttskivorna på en skärbräda och lägg en skinkskiva på varje.
* Lägg en klick eller bred ut färskosten uppe på skinkskivorna. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
* Bryn rulladerna runt om i en stekgryta.
* Späd med vatten och tillsätt buljongtärning, sjud på svag värme i ca, 30-45 min.
* Tillsätt Grädde och soja och låt sjuda med en stund. Red av såsen så den blir tjockare.
* Smaka av med Salt & Peppar
Kan serveras med vad man vill, jag har på bilden ugnsrostade grönsaker.