Knäckigpaj med Hallon, Rabarber & Äpple!

Den absolut godaste pajen vi vet, inte så nyttig men vad gör väl det ibland😉
Kan varieras med vilken frukt man vill, jag gör den på halv dåliga äpplen ibland istället för att kasta dom. Då steker jag dom med lite smör, kanel och socker först.
Men här är detta receptet.
Knackig paj med Hallon, Rabarber & Äpple!
1 - 2 dl Hallon
2 - 3 stjälkar Rabarber tunna
1 Äpple
Pajsmet
100g Smör (i mindre bitar)
2 dl Havregryn
1 dl Strösocker
1 msk Vaniljsocker
3 msk Grädde
1/2 dl Sirap
1/2 dl Vetemjöl
* Sätt ugnen på 200 grader.
* Skala och dela äpplet och rabarbern i mindre bitar.
* Smörj en pajform och lägg i hallon, rabarber och äpple.
* Lägg alla ingredienser till pajsmeten i en kastrull. Sätt kastrullen på plattan med låg värme och rör om tills allt har smält samman till en smet. Låt koka samman några minuter utan att brännas vid.
* Häll smeten ovan på frukten (rinner ut mer när den kommer i ugnen)
* Grädda i mitten av ugnen ca. 15-20 minuter
Vi äter den ljummen med glass 😝