Hallonpaj med mazarinfyllning!

Detta är ett recept som det var länge sen jag gjorde, men absolut en av de godaste Hallonpajer jag vet.
Äter den ljummen med lite glass till men går även att göra en hallonsås och grädde till.
Hallonpaj med mazarinfyllning!
1/2 -1 L färska eller frysta Hallon
Mördeg
450 g Vetemjöl
300 g Smör, rumsvarmt
100 g Strösocker
Mazarinmassan
300 g Mandelmassa
150 g Smör, rumsvarmt
4 Ägg
1 1/2 msk Vetemjöl
1 msk Strösocker
* Blanda samman ingredienserna till Mördegen till en jämn deg. Låt den vila kallt och övertäckt i 1 timme.
* Sätt ugnen på 175 grader.
* Kavla ut mördegen och klä en smord rund form 22-25 cm i diameter. Håll uppe kanterna med hjälp av aluminiumfolie och förgrädda skalet i ca 10 min. Lossa folien och låt svalna.
* Riv mandelmassan och rör ihop den tillsammans med det mjuka smöret. Tillsätt ägg, mjöl och socker.
* Bred ut smeten i skalet och tryck ner hallonen. Grädda i 175 grader i ca 40 min eller tills fyllningen är vackert gyllenbrun och smeten verkar fast.
Lycka till och låt väl smaka!